MaxDoor

tiha tehnologija

Protuprovalna vrata modernog doma

Proučite specifikacije koje dobivate sa svakim MaxDoor vratima i uvjerite se u sigurnost i zaštitu koju pružaju. Kvalitetna izolacija i vanjska obloga otporna na sve vremenske nepogode dopunjene su dodatnim zaštitnim sistemima

CILINDAR BRAVA

4 x 18MM KROMIRANI KLINOVI

30MM HOD KLJUČANJA

2 X DODATNA KLINA (DEVIJATORA)

5 KLJUČEVA

VLASNIČKA KARTICA

Ponuda protuprovalnih vrata

stil

Prilagodite protuprovalna vrata svom stilu uz 11 opcija vrata, 12 vrsta panela i 50 vrsta ručki.

zvučna izolacija

tiho zaključavanje

širokokutna špijunka

Bezbrižne obitelji žive iza MaxDoor vrata.

Prethodno
Sljedeće

PROTUPOŽARNA TEHNOLOGIJA

Protupožarna protuprovalna vrata T-30 i T-60 također mogu biti u modernoj, suvremenoj izvedbi i u skladu sa stilom gradnje ili interijera.
Sigurnosna brava ima četiri kromirana klina promjera 18 mm s hodom ključanja 30mm/40 mm, ovisno o modelu brave. Vratno krilo ispunjeno je specijalnim protupožarnim materijalima obostrano, vatrootpornim gipsom i kamenom vunom, što rezultira ukupnom debljinom krila 75 mm, odnosno 85 mm kod modela T-60. Po obodu dovratnika nalazi se posebna protupožarna brtva koja zatvara prolaze vatre u slučaju požara. Na dnu također postavljamo protupožarnu metlicu, nema graničnika otvaranja te oba modela posjeduju protupožarni atest RH za navedene razrede. Rad novih strojeva temelji se na visoko informatiziranoj “Industry 4.0” tehnologiji, konkretno, riječ je o stroju za lasersko rezanje limova Fiber Laser te o poluautomatskoj savijačici Panel Bender. Oba koristimo i u proizvodnji protuprovalnih vrata kao i ugostiteljske opreme.

PROTUPOŽARNA BRTVA

SIGURNIJI DOM

HR