Filo muro

Sobna skrivena vrata s aluminijskim dovratnicima su elegantna rješenja koja se potpuno skrivaju u zidu nakon ugradnje. Vidljivo je samo krilo, poravnato sa zidom. Krilo može biti izrađeno od medijapana s različitim završnim obradama – laminatom, lakom, furnirom, ili čak sigurnosnim staklom u prozirnim, brušenim ili bojanim varijantama.

Aluminijski dovratnici su čvrsti (5 cm) i dodatno su zaštićeni anodizacijom. Montiraju se na knauf prezide prije zadnje knauf lage ili na ciglu prije žbukanja.

Vratno krilo često dodatno ‘nestaje’ tapetama ili bojanjem u boju zida, a možete odabrati i unikatni dizajn otisnut i prelakiran na panelima tijekom proizvodnje.

Ova vrata pružaju mogućnost prilagodbe visine do stropa, različite opcije otvaranja, uključujući popularno klizanje oko pivot osi.

Kao i sva naša sobna vrata, mogu biti opremljena cjevastom ivericom i padajućom brtvom za maksimalnu zvučnu izolaciju, te u varijanti s protupožarnom izvedbom. Proizvodnja i certifikacija su sukladni s EU standardima.

HR